Naar de inhoud
Lees voor

Boekhandel Dominicanen

Donderdag 22-08-2024
19:00 uur
Boekhandel Dominicanen
Dominicanerkerkstraat 1, Maastricht

aanmelden

Hou je van lezen en zou je daar wat meer mee willen doen? Doe mee aan een leesclub moderne literatuur. Want samen over boeken praten is leuk én verrijkend. Je bekijkt een boek met andere ogen en ontdekt nieuwe dingen. Bovendien ontmoet je gelijkgestemden. Maak vrijblijvend kennis met de leesclubs van Senia tijdens een informatiebijeenkomst. Bij genoeg animo wordt ter plekke een nieuwe leesclub opgericht.

Let op: Deze bijeenkomst is speciaal bedoeld voor lezers jonger dan 40 jaar.  

Meld je aan voor een informatiebijeenkomst via bovenstaande gele button.

Leesclub voor veertigminners 

Samen in hetzelfde boek duiken en daarna je gedachten, meningen en vragen delen, is dat aan leeftijd gebonden? Zeker niet. De Senia-leesclubs zijn er dan ook voor iedereen, van alle leeftijden. Feit is wel dat vijftigplussers onder onze leden in de meerderheid zijn. Toch krijgen we de laatste tijd meer aanvragen van jongere lezers; veertigers, dertigers en zelfs twintigers. Zij willen bijvoorbeeld liefst in het weekend of ’s avonds bij elkaar komen, en soms hebben ze ook een duidelijke voorkeur voor een leesclub met leeftijdgenoten, omdat boekenkeuze vaak ook samenhangt met je levensfase.  

We onderzoeken graag hoe we deze jongere doelgroep kunnen bedienen, waarbij uiteraard voorop blijft staan dat we er voor iedereen willen zijn. Komende zomer organiseert Senia in Maastricht op verzoek en bij wijze van proef twee informatiebijeenkomsten, met name gericht op lezers jonger dan veertig jaar. De focus ligt op moderne literatuur. Op donderdag 22 augustus ontvangt Senia-ambassadeur Yvonne Pasmans belangstellenden in de monumentale entourage van boekhandel Dominicanen (om 19.00 uur).

Kijk voor meer informatie over de bijeenkomst op 27 augustus in onze agenda.   

overige bijeenkomsten

aanmelden

Vul onderstaand formulier in om je aan te melden voor de informatie­bijeenkomst in Maastricht.

Hidden
Hidden
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.