Alle activiteiten

Nederland Leest - open leesclubs

Ter gelegenheid van Nederland Leest geven bibliotheken in november Mevrouw mijn moeder van Yvonne Keuls cadeau. Senia viert dit feest graag mee en organiseert leesclubs over dit boek door heel Nederland.

Lees meer

Leesclub De acht bergen

Samen over boeken praten is leuk én verrijkend. Wil je zelf de meerwaarde van een leesclub ervaren? Doe mee aan een open leesclub over De acht bergen van Paolo Cognetti (18 augustus, Leusden). 

Lees meer

Leesclub De pelikaan

Heb je interesse in een leesclub, maar de stap nog niet gezet? Kom proefdraaien tijdens een open leesclub over De pelikaan op 17 augustus in de Bibliotheek het Eemhuis.

Lees meer

Leesclub Oekraïne/Rusland

De oorlog tussen Oekraïne en Rusland houdt ons in de greep. Maar wat weten we eigenlijk over die regio? Lezen kan helpen om de oorlog beter te begrijpen. Senia organiseert daarom leesclubs Oekraïne/Rusland.

Lees meer

Leesclub kunstgeschiedenis

Rubens, Kirchner, Impressionisme, Landart... er valt zoveel te lezen over kunst. En hoe meer je weet, hoe meer je ziet. Verdiep je in de kunsten, doe mee aan een leesclub kunstgeschiedenis in mini variant.

Lees meer

Informatiebijeenkomsten

Wil je weten of een leesclub wat voor je is? Maak vrijblijvend kennis met onze leesclubs tijdens een informatiebijeenkomst. Toegang is gratis en iedereen is welkom.

Lees meer