Alle activiteiten

Leesclub De acht bergen

Samen over boeken praten is leuk én verrijkend. Wil je zelf de meerwaarde van een leesclub ervaren? Doe mee aan een open leesclub op 18 augustus in Bibliotheek Leusden. Besproken wordt De acht bergen van Paolo Cognetti.

Bespreking De acht bergen

In De acht bergen leert een jongeman van zijn vader de bergen kennen en via een verkenning van de bergen zichzelf. Het is een aangrijpend verhaal over eenzaamheid, familierelaties en vriendschap.

Tijdens de open leesclub gaan deelnemers met elkaar over dit boek in gesprek. Dit gebeurt aan de hand van een leeswijzer met informatie over het boek, de auteur en de context. De leeswijzer garandeert interessante gespreksstof.

Praktische informatie

De open leesclub is op donderdag 18 augustus om 10.30 uur in Bibliotheek Leusden. Het adres is Hamersveldseweg 77 in Leusden. Deelname is gratis en iedereen kan meedoen. Graag vooraf aanmelden via liesbeth.ram@senia.nl.

Deelnemers kunnen het boek afhalen bij Bibliotheek Leusden. Zij ontvangen hiervoor een afhaalbericht. Deelnemers krijgen de leeswijzer per e-mail. Tip: lees eerst het boek, daarna pas de leeswijzer.