Singer Museum Laren Out of Office

26 februari 2019

De tentoonstelling Out of Office omvat de periode 1945 tot heden met het accent op Cobra en de Nul-beweging. Er is gekozen voor een thematische opstelling met verrassende combinaties. Zo treft u onder het thema “Ecce Homo” oa portretten van Ina van Zeyl, Marlene Dumas en René Daniëls. De pas overleden kunstenaar Armando wordt onder het thema 'Schuldig' met Pyke Koch en Ronald Ophuis gecombineerd. Behalve schilderijen zijn er spectaculaire installaties te zien van David Bade en Peter Struyken.

Programma

U wordt tussen 11.00 - 11.15 uur verwacht voor een kopje koffie/thee met appelgebak in restaurant L.A. George waar een gastvrouw van Senia, herkenbaar aan de badge, u zal verwelkomen.

Het restaurant ligt praktisch tegenover het Museum, waar we om 12.00 uur voor een rondleiding van ongeveer een uur verwacht worden. Daarna kunt u op eigen gelegenheid de tuinzalen van het museum bezoeken of het mooie Laren.

Praktische informatie

De kosten voor deze excursie zijn € 27,50 voor leden en vrienden van Senia, en € 32,50 voor anderen. Dat is voor de koffie met gebak, de rondleiding, de toeslag in het museum en de Senia-begeleiding. Heeft u GEEN Museumkaart dan komt er € 12,00 toegang bij.

Adressen

Restaurant L.A. George, Naarderstraat 46, 1251 BD Laren www.cafegeorge.nl
Zie hieronder hoe u er kunt komen.

Singer Laren, Oude Drift 1, 1251 BS Laren www.singerlaren.nl

Openbaar vervoer

Vanuit station Naarden-Bussum neemt u bus 109 richting Hilversum tot de halte Singer Museum.

Vanuit station Hilversum neemt u bus 108 richting Huizen tot halte Brink, Loop dan in noord-westelijke richting op de Brink, die overgaat in de Naarderstraat.  

Met de auto

Rondom Singer zijn 300 gratis parkeerplaatsen. Kijk op www.singerlaren.nl voor de kaart. 

Terug naar het overzicht

Inschrijven - Nog 1 plaats beschikbaar -