Online BoekMeeting

Het geheim van de Gucci-koffer

Afbeelding van de omslag van Het geheim van de Gucci kofferHet geheim van de Gucci-koffer vertelt de boeiende geschiedenis van een gravin die haar wereld ziet verkruimelen. Senia organiseert over dit boek een bijzondere Online BoekMeeting. Deze wordt geleid door een historicus, waardoor nog meer inhoud en verdieping mogelijk is. Schrijf u snel in (vol = vol), lees dit prachtge boek en waan u in vervlogen tijden.

Het verdwijnen van de adel

Wat het geheim is van de Gucci-koffer, dat wordt door schrijfster Pauline Terreehorst op gloedvolle wijze beschreven in een gemakkelijk leesbare stijl. De ansichtkaarten en prachtige jurken die zij in de koffer aantreft zijn aanleiding voor een reis door Midden-Europa en het graven naar vervlogen (Sisi) tijden en openen een poort naar een wereld die verdwenen is. Het boek voert de lezer langs 'middeleeuwse' kastelen, naar adellijke families die in Midden-Europa op grote landgoederen woonden, waar de vondst van kolen en ijzer tot fortuinen leidde en naar Duitse oorlogsmisdadigers.

Het geheim van de Gucci-koffer is een fascinerend verslag van haar leven én een kroniek van Midden-Europa - De Volkskrant

Bekijk de data