Speciaal in Eemland

Foto - illustratie bovaan webpagina Lidmaatschap

Liefst 'live', maar anders online

Bibliotheek Eemland en Senia leesclubs organiseren pop-up leesclubs. We bespreken de boeken online, tenzij het weer live kan, dan spreken we in de bibliotheek af.

Dieper in een boek duiken

Samen over een gelezen boek praten? Kom dan eens sfeer proeven tijdens een ‘Pop-up Leesclub’. We bespreken de boeken online, tenzij de beperkende coronamaatregelen opgeheven zijn. De besprekingen staan onder leiding van Senia ambassadeur Liesbeth Ram. Zij gebruikt bij de bespreking de leeswijzers van Senia. Schuif aan en ontdek hoe leuk het is om met elkaar dieper in een boek te duiken. Bekijk het lijstje met data en boeken.

Leeskringenservice Bibliotheek Eemland

Om optimaal deel te kunnen nemen aan het gesprek, is het een voorwaarde dat deelnemers het boek gelezen hebben of aan het lezen zijn. De bibliotheek Eemland stelt daarom het boek beschikbaar. Na aanmelding ontvangt u bericht wanneer het boek klaar staat in de bibliotheek.

Aanmelden

Iedereen mag meedoen en het deelname is gratis.
Aanmelden kan via liesbeth.ram [AT] senia.nl. U ontvangt de leeswijzer digitaal. Zo kunt u zich alvast voorbereiden op het gesprek, waaraan u actief kunt meedoen.