Vacature Klantenservice medewerker

Senia is dé landelijke organisatie die het mogelijk maakt om volledig ontzorgd een leesclub te organiseren. Met keuzelijsten, veel achtergrondinformatie en inhoudelijke leeswijzers die diepgang garanderen. Zo biedt Senia alle randvoorwaarden om de kwaliteit van de bijeenkomsten te waarborgen. Vanuit de inhoud faciliteert het platform menselijk contact. Meer dan 10.000 gelijkgestemden ontmoeten elkaar bij Senia. Om aan de hand van een zorgvuldig samengesteld programma in één van de 1700 clubs met elkaar in gesprek te gaan. Over kunst, literatuur, geschiedenis, muziek.. over cultuur in de breedste zin van het woord. En hoe we ons daar als mens, ieder op zijn of haar eigen manier, toe verhouden.

Voor onze klantenservice zoeken wij een flexibele

Klantenservice medewerker

Jij gaat aan de slag op de klantenservice. Hier sta je onze leden telefonisch of per mail te woord. Denk hierbij aan algemene vragen over leesclubs en alles wat te maken heeft met het lidmaatschap.

Werkzaamheden Jij staat onze leden telefonisch en per mail te woord. Je zorgt voor een juiste afhandeling van de vragen en verwerking in ons administratieve systeem (Afas). Je werkt samen met drie collega’s. Je bent inzetbaar vanaf het moment dat ons nieuwe leesclubseizoen wordt aangekondigd (1 mei) en in elk geval tot en met oktober.

Wie wij zoeken

● Jij bent servicegericht, geduldig en kunt goed zelfstandig werken;
● Je bent sociaal vaardig, zowel schriftelijk als mondeling;
● Je bent handig met digitale systemen;
● Je bent flexibel inzetbaar;
● Het is een pré als je van lezen houdt.

Wat wij bieden

● Een flexibele baan voor 8 tot 24 uur per week (afhankelijk van de drukte) in de periode mei-november;
● Een tijdelijke overeenkomst in schaal 5 van de CAO Zorg & Welzijn (inschaling afhankelijk van jouw ervaring);
● Een klein, collegiaal team vlakbij het NS-station in Olst.

De gesprekken worden ingepland op 21 februari. Ben je enthousiast over deze vacature, stuur dan vóór 16 februari je CV en motivatiebrief o.v.v. klantenservice naar Sanne Grijsen, directeur: Sannegrijsen@senia.nl. Vragen kan je ook via dit mailadres stellen. Bellen mag ook: 0643196893.