Wordt vrijwilliger bij Senia

Vrijwilligers bij Senia

Stichting Senia is een particulier initiatief, zonder subsidie, niet gebonden aan welke richting of welk vakgebied dan ook. Dat Senia leesclubs door heel Nederland heeft, is alleen mogelijk door het harde werk van onze vrijwillgers.

Onze vrijwilligers vervullen uiteenlopende taken. Ambassadeurs zetten zich in voor het oprichten van nieuwe leesclubs. De werkgroepen maken jaarlijks nieuwe keuzelijsten en leeswijzers. Daarnaast zijn er vrijwilligers die zich bezig houden met de ledenadministratie, pers, website en allerhande taken. Nieuwe vrijwilligers zijn altijd nodig en welkom!

Senia is een groeiende organisatie, die volop in ontwikkeling is. Er is dus veel plaats voor eigen inbreng. Het leuke van het vrijwilligerswerk bij Senia is dat je veel mensen leert kennen, dat het erg dankbaar werk is, en dat je zelf en passant ook beter op de hoogte blijft van literatuur en muziek.

Bekijk onze actuele vacatures of neem vrijblijvend contact met ons op per telefoon 0570-562656 (di t/m do) of mail info@senia.nl.