Aanmelden

Foto, illustratie bij leesclubs online

Meedoen aan een leesclub?

Bent u enthousiast geworden en wilt u meedoen aan een leesclub? Zoek een leesclub of oprichtingsbijeenkomst in uw omgeving of meld u aan voor een Online leesclub.

Aanmelden bestaande leesclub

Heeft u bij 'Zoek een leesclub' een geschikte leesclub gevonden, die plaats heeft voor nieuwe leden? U kunt doorklikken en daar een berichtje sturen aan de betreffende groep. Uiteraard kunt u eerst vrijblijvend een bijeenkomst bijwonen, alvorens u zich definitief aansluit. Als u daadwerkelijk gaat deelnemen, meld u zich dan aan via het aanmeldingsformulier. Wij weten dan ook welke leeswijzers of luisterwijzers u wilt ontvangen.

Aanmelden Online leesclub

De Online Leesclubs van Senia zijn niet alleen inspirerend, maar ook nog eens heel toegankelijk. Kies een leesclub die bij u past en meld u aan! Aanmelden Online Leesclub.

Uw eigen leesclub aanmelden

Zit u al bij een leesclub en spreekt de werkwijze van Senia u aan, bijvoorbeeld omdat u meer diepgang in de boekbesprekingen wilt aanbrengen? Ook bestaande leesclubs kunnen zich aansluiten bij Senia. Neem daarvoor contact op met Senia, met Marijke Slager, via mslager@senia.nl of bel op dinsdag, woensdag of donderdag naar 0570-562656.

Blijf op de hoogte van nieuwe leesclubs

Ontbreekt de leesclub die u zoekt nog? Er worden regelmatig nieuwe leesclubs opgericht. Wij informeren u graag over nieuw op te richten leesclubs in uw omgeving. Blijf op de hoogte en vul het belangstellingsformulier in.