Lidmaatschap van Senia

Foto - illustratie bovaan webpagina Lidmaatschap

Senia heeft ruim 1400 lees- en luisterclubs verspreid over het hele land. Er is dus altijd wel een club bij u in de buurt. Als dat nog niet zo is, doen we ons best er een in uw omgeving op te richten.

Lid worden van een nieuwe groep

U wordt lid van Senia als u zich aansluit bij een leesclub of luisterclub. Nieuwe Senia lees- en luisterclubs richten we meestal op in een bibliotheek of boekhandel. Senia verzorgt de eerste kennismakingsbijeenkomst en geeft informatie over de werkwijze, programma’s en keuzelijsten. Bij voldoende interesse vormen we direct een nieuwe club. U bepaalt dan samen de frequentie en data. Kunnen we niet direct een nieuwe club oprichten omdat er nog te weinig deelnemers zijn, dan gaan we verder op zoek. U ontvangt van ons bericht als we een nieuwe club in uw buurt starten.

Aansluiten bij een bestaande leesclub of luisterclub

U kunt zich ook aansluiten bij een bestaande Senia lees- of luisterclub, als daar plaats is voor een nieuw lid. U kunt dan vrijblijvend een bijeenkomst bijwonen. Als u zich aansluit bij een bestaande club, dan helpen de leden u op weg.

Hebt u een lees- of luisterclub gevonden?
Vul dan het
aanmeldformulier in.