Naar de inhoud
Lees voor

Nieuwe lees- en luisterwijzers

De lees- en luisterwijzers voor het nieuwe seizoen liggen voor 1 september bij onze leden in de brievenbus. Dit geldt voor boeken- en muziekkeuze die voor 1 juni zijn doorgegeven.

Is jullie lees- of luisterlijst voor het komende seizoen nog niet bekend? Geen probleem, de boeken- en muziekkeuze kunnen ook nog na 1 juni worden doorgeven. Houdt er wel rekening mee dat de lees- of luisterwijzers wat later worden bezorgd. Contactpersonen kunnen de titels via onderstaand formulier doorgeven.

Hoeveel leeswijzers

Bij ons reguliere lidmaatschap kunnen maximaal zeven lees- of luisterwijzers per jaar worden besteld. Bij een klein lidmaatschap zijn dit er jaarlijks maximaal vier.

Geef alle titels door

Het is belangrijk dat alle titels voor het nieuwe seizoen in één keer worden doorgegeven. Wij versturen de lees- en luisterwijzers namelijk allemaal tegelijk. Voor nazendingen zijn wij genoodzaakt kosten in rekening te brengen.

Extra leeswijzers

Meer dan zeven lees- of luisterwijzers bestellen voor jullie club? De kosten hiervoor zijn € 4,- per titel per lid wanneer deze direct bij de boeken- en muziekkeuze worden doorgegeven. De kosten voor extra leeswijzers die later worden besteld zijn € 7,- per titel per lid (plus verzendkosten). Bij een klein lidmaatschap is het niet mogelijk om extra lees- of luisterwijzers te bestellen.

Meerdere leesclubs

Ben je contactpersoon van meerdere clubs? Vul onderstaand formulier dan per lees- of luisterclub in.