Naar de inhoud
Lees voor

Leeswijzers
seizoen 2023-2024

De leeswijzers voor het nieuwe seizoen liggen uiterlijk half augustus bij onze leden in de brievenbus. Dit geldt voor boekenlijsten die voor 1 juni aan ons zijn doorgegeven.

Is jullie boekenlijst voor het komende leesclubseizoen nog niet bekend? Geen probleem, je kan de boekenlijst ook nog na 1 juni doorgeven. Houdt er wel rekening mee dat de leeswijzers wat later worden bezorgd. De titels kunnen middels een webformulier worden doorgegeven. Contactpersonen hebben een mail ontvangen met alle informatie.

Hoeveel leeswijzers doorgeven?

– Regulier abonnement > maximaal 7 leeswijzers
– Klein abonnement > maximaal 4 leeswijzers. Het is niet mogelijk om extra leeswijzers te bestellen bij dit abonnement.

Geef alle titels door

Het is belangrijk dat alle titels voor het seizoen 2023-2024 in één keer worden doorgegeven. Wij versturen de leeswijzers namelijk allemaal tegelijk. Voor nazendingen zijn wij genoodzaakt kosten in rekening te brengen.

Extra leeswijzers bestellen

Meer dan 7 leeswijzers bestellen voor de leesclub? De kosten hiervoor zijn € 4,- per titel per lid wanneer deze direct bij de boekenkeuze worden doorgegeven.

Wijzigingen doorgeven

Wijzigingen in de leesclub, zoals adressen en opzeggingen van leden, moeten vóór 1 juni 2023 worden doorgegeven. Na deze datum worden de leeswijzers verstuurd naar de adressen en leden zoals die in onze administratie bekend zijn.

Contactpersonen van meerdere leesclubs

Het webformulier moet dan per leesclub worden ingevuld en verzonden.