Naar de inhoud
Lees voor

Online leesclubs

digitale ontmoetingen

Wil je uitproberen of een leesclub wat voor je is? Of ga je liever niet de deur uit? Doe mee aan een online leesclub. Tijdens de boekbesprekingen zie je de andere leden gewoon in beeld, waardoor de besprekingen evengoed persoonlijk zijn. Je hoeft geen digitaal wonder te zijn, iedereen met een computer, laptop, tablet of smartphone kan meedoen.

hoe werkt het?

Senia brengt belangstellenden samen en organiseert een online kennismaking. De nieuwe leden kiezen gezamenlijk drie boeken om te bespreken. Van de gekozen boeken ontvangen leden de leeswijzers per post. Ook worden de data en tijden voor de boekbesprekingen vastgelegd. Na drie besprekingen loopt de leesclub af, maar je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om met elkaar verder te gaan. De kosten voor een online leesclub (drie leeswijzers) zijn € 25,-.

Jitsi.meet

Voor de online besprekingen maken leden gebruik van Jitsi.meet. Dit programma is gratis en zeer eenvoudig te gebruiken. In een korte handleiding leggen we je graag uit hoe het werkt. Handleiding Jitsi.meet >

welke boeken?

Er zijn online leesclubs voor alle genres, behalve voor muziek. In het aanmeldformulier kun je aangeven in welke genre(s) je geïnteresseerd bent. Let op: de leeswijzers van seizoen 2023-2024 zijn pas vanaf eind augustus beschikbaar.

meedoen?

Vul onderstaand aanmeldformulier in en wij gaan op zoek naar een online leesclub die aan je wensen voldoet.

Ben je Senia lid?(Vereist)
In welke genre(s) ben je geïnteresseerd (maximaal drie aanvinken a.u.b.)(Vereist)
Voorkeur voor overdag of 's avonds?(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.