Naar de inhoud
Lees voor

Vernieuwde ‘Mijn Senia’ is onderweg

We werken op dit moment hard aan de introductie van het vernieuwde 'Mijn Senia'. Op dit moment wordt de nieuwe leden-omgeving getest. Als alles goed verloopt, zullen we in de komende weken alle leden in groepen toegang geven tot deze omgeving.
Helaas had de introductie meer voeten in aarde dan we gehoopt hadden en zijn we tegen een aantal technische problemen aangelopen. Vandaar de vertraging.
mijn gegevens
De vernieuwde ‘Mijn Senia’ omgeving geeft leden de mogelijkheid om hun persoonlijke gegevens te beheren, deze te wijzigen, een nieuw wachtwoord aan te maken en (onverhoopt) op te zeggen.
mijn club
Binnen de ‘mijn club’ omgeving ziet u een overzicht van de leden van uw lees- of luisterclub en de boeken of muziekstukken die u voor het huidige jaar heeft gekozen.
Voor contactpersonen bestaat er ook de mogelijkheid om aan te geven of er nieuwe leden welkom zijn binnen de club. Dit wordt dan direct op de website getoond.

Uitbreiding functionaliteiten
De huidige versie van ‘Mijn Senia’ is een basisversie, die we komend jaar verder gaan uitbreiden. Een aantal functionaliteiten zoals het selecteren van de lees- en luisterwijzers, een boekenprikbord en mogelijk nog veel meer, zullen volgen.

We houden u op de hoogte!