Naar de inhoud
Lees voor

Word vrijwilliger

Onze vrijwilligers vervullen uiteenlopende taken. Ambassadeurs zetten zich in voor het oprichten van nieuwe leesclubs. De werkgroepen maken jaarlijks nieuwe keuzelijsten en leeswijzers. Daarnaast zijn er vrijwilligers die zich bezig houden met de ledenadministratie, pers, website en allerhande taken.

Ambassadeurs gezocht!

Op dit moment zoeken we dringend ambassadeurs die lees- en luisterclubs helpen oprichten in onder meer: Zuid-Limburg, Flevoland, Noord-Holland (Zaanstreek, Kop van NH), Zuid-Holland (Den Haag, Drechtsteden), Gelderland (Achterhoek).

Bekijk vacature >

Senia is een groeiende organisatie, die volop in ontwikkeling is. Er is dus veel plaats voor eigen inbreng. Het leuke van het vrijwilligerswerk bij Senia is dat je veel mensen leert kennen, dat het erg dankbaar werk is, en dat je zelf en passant ook beter op de hoogte blijft van literatuur en muziek.

Nieuwe vrijwilligers zijn altijd nodig en welkom! Bekijk onze actuele vacatures of neem vrijblijvend contact met ons op per telefoon 0570-562656 (di t/m do) of mail info@senia.nl.

ervaringen van anderen

Karin, werkgroep literatuur
“Voor mij is het een heel leuke manier om met mijn vak bezig te zijn. En je voegt echt iets toe voor leesclubleden, waardoor zij meer lagen in een boek kunnen ontdekken.”
Liesbeth, ambassadeur
“Het afwisselend werk, dat je helemaal zelf kan indelen. Ik geniet volop als deelnemers enthousiast met elkaar in gesprek gaan over hun liefde voor lezen en leesvoorkeuren.”