Naar de inhoud
Lees voor

Leesclubs in Breda

Wil je (nog) meer lezen en hierover van gedachten wisselen met gelijkgestemden? Doe mee aan een leesclub!

Leesclubs van Senia

Senia brengt mensen samen in leesclubs. Om verdiepende gesprekken te voeren met elkaar, persoonlijk en op de inhoud. Want we kunnen allemaal hetzelfde boek lezen, de betekenis is voor iedereen anders. Met handige boekenlijsten, verdiepende leeswijzers, tips en inspiratie biedt Senia volledig ontzorgd leesclubplezier. En dat alles voor € 42,50 per jaar. Meer info >

Hoe werkt het

In een leesclub lees je dezelfde boeken en bespreek je deze met elkaar. De meeste clubs lezen zeven boeken per jaar. Van moderne literatuur tot filosofie en geschiedenis… er valt van alles te kiezen. Meer info >

Vind jouw club

Senia helpt graag bij het vinden van een leesclub die bij je past.

Zoek een club in Breda Geef je wensen door

ervaringen van anderen

Irma, leesclublid
De leeswijzers van Senia dwingen ons om goed over het boek na te denken. Hierdoor zijn de boekbesprekingen altijd weer interessant.
Kobie, leesclublid
Wat is het leuk om een boek te lezen die je in eerste instantie nooit zelf had uitgezocht, en dat na het lezen en bespreken juist een grote indruk op je maakt!
Claudia, leesclublid
"Ik ben Duitse en wilde in gesprek komen met lezers in Nederland. Heel leuk om andere mensen en hun opvattingen leren kennen, alles in een taal bezien die niet mijn moedertaal is."