Naar de inhoud
Lees voor

Nieuwe tarieven

Nieuwe tarieven voor seizoen 2023-2024.

Jarenlang konden wij het abonnementsgeld voor onze leden gelijk houden. De stijgende papierprijzen, portokosten en energietarieven trekken echter een zware wissel op de financiën van Senia. Daarom zijn wij nu helaas genoodzaakt om voor het seizoen 2023 – 2024 het lidmaatschapsbedrag aan te passen.

kosten lidmaatschap

Een lidmaatschap van een lees- of muziekluisterclub bedraagt voortaan € 42,50 per jaar (seizoen 2023/2024). In dit abonnement zit de keuze van maximaal zeven lees- of muziekwijzers per seizoen. Dit mogen boeken van hetzelfde of verschillende genres zijn.

extra leeswijzers

Wil jullie club meer dan zeven boeken of muziekstukken bespreken? Het is altijd mogelijk om extra lees- of muziekwijzers te bestellen. De kosten hiervoor zijn € 4,- per titel per lid wanneer je deze direct bij je boekenkeuze doorgeeft (voor 1 juni). Extra leeswijzers die gedurende het seizoen worden besteld zijn € 7,- per titel per lid plus € 5,- verzendkosten.

online abonnement

De kosten voor een online leesclub zijn € 24,-. Je krijgt hiervoor drie leeswijzers. De eenmalige administratiekosten zijn € 10,-.

klein abonnement

Vanaf seizoen 23/24 stoppen wij met het aanbieden van een klein abonnement (maximaal vier leeswijzers per jaar). Leden die een klein abonnement hebben, kunnen dit lidmaatschap behouden. De kosten voor dit lidmaatschap bedragen € 29,50.

Meer informatie over het Lidmaatschap